Presentation

TIDSBESTÄLLNING

036-37 83 00

Hej!


Med de här raderna vill jag hälsa Dig varmt välkommen till Eyelens, en praktik inriktad på synundersökningar för glasögon och kontaktlinser.

Med rötterna i Mullsjö och med drygt 25 års erfarenhet som leg optiker i olika företag landade jag 2004 i Bankeryd - orten med de sköna vyerna vid Vätterns strand.


Med fokus på Dina ögon

Optikbranschen har förändrats under de senaste åren. Dels genom internet och dels p g a olika butikskedjors framväxt. Tanken med Eyelens är att kunna komma till en neutral plats för undersökningen, där vi utan stress och utan press har tid för Dina ögon och Dina synproblem.

Efter undersökningen behöver Du inte känna någon köppress, utan är fri att välja bågar och köpa Dina glasögon där Du önskar, via Eyelens' SHOWROOM eller i annan glasögonbutik. Eller kanske bara göra en undersökning och inte köpa något alls.


Glasögon

Många som kommer till Eyelens är inriktade på att köpa glasögonen på nätet med Eyelens Servicepaket som stöd före och efter Ditt köp.

Sedan en tid finns det populära alternativet Servicepaket med SHOWROOM, då Du kan se och prova internetbutikens bågar på plats hos Eyelens - i ett visningsrum där Du hittar glasögon både från sajten Favoptic.com och Eyelens egna bågar.


Kontaktlinser

Kontaktlinser går bra att beställa direkt här hos Eyelens, där målsättningen är att ligga nära ordinarie priser på internetsajten Lensway.se.


Önskar Du lite glimtar från Eyelens - se "Eyelens i Bilder"

------------------------

Med vänlig hälsning

Bruno Stenmarker

Leg optiker KL

Sommarvy vid Domsand

på gränsen mellan Habo

och Bankeryd